Värdering

Dödsfallsintyg

Vill du ha något speciellt, eller är det bara lite annorlunda? Vi kan anpassa vår tjänst för att passa din unika Göteborgsgård. Som din lokala partner för fastigheter erbjuder vi ett unikt perspektiv och upplevelse. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Tack för att du valt Nordjouren som din partner inom fastighetsförvaltning i Göteborg. Vi kan hjälpa dig att hitta en lämplig tidpunkt att träffa en av de vänliga, erfarna medlemmarna i vårt team i Göteborg.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

När Behöver Man Inte Göra En Bouppteckning

Vi är angelägna om att skydda din integritet. Våra Göteborgs fastighetstjänster är transparenta och det finns inga dolda kostnader.
När Behöver Man Inte Göra En Bouppteckning
Gratis Offert

Gratis Offert

Inga förseningar, bara resultat. Du har kommit till rätt plats om du vill ha hjälp med att sälja fastigheter i en fastighet nära Göteborg.

Fullmakten

Det finns inga dolda avgifter i våra Göteborgs Mäklare. Vi förstår att det finns kulturella nyanser och skillnader som kan påverka hanteringen av ett dödsbo i Göteborg.
Har
Har
Vi finns här när du behöver oss. Varje fastighet är unik och kräver en lösning som är skräddarsydd för den.
Måste Man Ta Upp Arv I Deklarationen
Nordjourens erfarenhet av dödsbo är omfattande. Nordjouren är engagerad i att säkerställa din säkerhet.

Frequently Asked Questions

Du ärver inte skulder Du ärver alltså aldrig skulder.

Man har dock ingen valmöjlighet att välja om man vill göra en bouppteckning eller inte. Men det finns ett alternativ till bouppteckning, en s.k. dödsboanmälan (20 kap 8a § ärvdabalken). Om den döde inte hade tillgångar som räcker utöver begravningskostnader och dylikt behöver man inte göra en bouppteckning.

Du kan betala dödsboets löpande räkningar upp till åtta månader, digitalt eller med betaltjänst via kuvertgiro. Om bouppteckningen är registrerad och stämplad hos Skatteverket tidigare än så upphör betaltjänsten i samband med detta.

Arvingarna ärver inte skulderna, utan skulder som inte kan betalas med tillgångar ur dödsboet måste avskrivas. När tillgångarna i dödsboet inte räcker till för att betala både för begravningen och alla räkningar och skulder, finns det inga lagregler om vilka skulder som ska prioriteras.