Städning

Dödsfall

Du behöver något unikt eller speciellt. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Våra experter guidar dig genom varje steg i processen.
Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet bygger långsiktiga relationer som håller. Vi tror på transparens och vi har inga dolda avgifter för våra fastighetstjänster i Göteborg.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Brännö

Behöver du hjälp direkt med din Göteborgsfastighet? Nordjouren finns där för att hjälpa dig när du vill. Du kommer att guidas genom hela processen av våra experter.
Brännö
Vem Har Rätt Att Gå In I Ett Dödsbo

Vem Har Rätt Att Gå In I Ett Dödsbo

Nordjouren vill tacka dig för ditt val av oss som din fastighetsförvaltningspartner i Göteborg. Kontakta oss idag för att diskutera din dödsbo i Göteborg.

Göteborg Dödsbo Tjänster Ab

Vårt främsta mål är att se till att du är nöjd. Våra tjänster är tillgängliga till konkurrenskraftiga priser, så att du kan njuta av förstklassig kvalitet utan att spendera en förmögenhet.
Dodsboanmalan Goteborg
Dodsboanmalan Goteborg
Vi säkerställer att alla dokument är korrekta och att alla lagkrav har uppfyllts. Frågor? Är du oroad? Vi är här för att hjälpa till.
Eller Magasinera Vissa
Den gör allt den kan för att ett Göteborgsgods ska hanteras på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Varje projekt inleds med en djupgående utvärdering av din fastighet i Göteborg, för att bättre förstå dina behov och krav.

Frequently Asked Questions

Det är tillåtet att köra en bil som tillhör ett dödsbo under en övergångsperiod, förutsatt att vissa villkor uppfylls. Men kom ihåg att övergångsperioden vanligtvis är begränsad till att endast täcka det som är nödvändigt för att hantera dödsboets angelägenheter.

Vi kan hämta möbler samt flyttkartonger med glas/porslin, husgeråd, böcker, el-artiklar, leksaker och tavlor som packats för att klara av frakt (se nedan våra rekommendationer för packning och sortering). Vi kan även hämta större mängder kläder och textil och tar även emot dödsbon.

Enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbund kostar en snittbegravning ca 27 000 kronor, då räknar man inte med gravsten, dödsannons och eventuella juridiska kostnader så som bouppteckning, bodelning och arvskifte. Begravningsbyråer tar vanligtvis en arbetskostnad på 5 000-15 000 kronor.

Hur lång tid bouppteckning och arvskifte tar beror dels på hur snabb du själv är och Skatteverkets handläggningstid. Det finns ingen bortre tidsgräns för när arvskifte måste vara klart. Undantaget gäller dock om den avlidne har en jordbruksfastighet. Då måste arvskifte ske inom fyra år från dödsfallet inträffade.