Tömning Och Städning Av Dödsbo Göteborg

Efter

En kostnadsfri konsultation utan förpliktelser finns för dig för att diskutera din Göteborgsfastighet. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Vi lyssnar på våra kunder och deras behov, så att vi kan tillhandahålla fastighetstjänster i Göteborg som inte bara uppfyller utan också överträffar förväntningarna. Vi gör allt för dig, från packning till transport av godset, så att du kan fokusera på det som är viktigast.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Boka Gratis Hembesök

Eftersom vårt team guidar dig varje steg på vägen kan du vara säker på att din egendom hanteras med omsorg och respekt. Nordjouren ger dig tillgång till fastighetstjänster av högsta kvalitet som finns i Göteborg.
Boka Gratis Hembesök
Dödsbo Röjning

Dödsbo Röjning

Vi ser till att du får ut det mesta för dina värdesaker med vår expertis och erfarenhet. Nordjouren är engagerad i miljön.

Köpa Dödsbo Göteborg

Det hjälper oss att förstå dina specifika behov och preferenser, så att vi kan ge dig bästa möjliga tjänster. Din information är säker och säker hos oss.
Kan Ett Dödsbo Ärva Pengar
Kan Ett Dödsbo Ärva Pengar
Vår tjänst omfattar allt i Göteborg, från juridisk rådgivning till försäljning eller borttagning av din fastighet. Du kommer att känna att du är en del av en familj.
Måste Man Sälja Huset Vid Dödsfall
Vi finns här för dig när du är redo. Med vår erfarenhet och expertis säkerställer vi att du får bästa möjliga pris för dina värdefulla ägodelar.

Frequently Asked Questions

Vi kan hämta möbler samt flyttkartonger med glas/porslin, husgeråd, böcker, el-artiklar, leksaker och tavlor som packats för att klara av frakt (se nedan våra rekommendationer för packning och sortering). Vi kan även hämta större mängder kläder och textil och tar även emot dödsbon.

Enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbund kostar en snittbegravning ca 27 000 kronor, då räknar man inte med gravsten, dödsannons och eventuella juridiska kostnader så som bouppteckning, bodelning och arvskifte. Begravningsbyråer tar vanligtvis en arbetskostnad på 5 000-15 000 kronor.

Hur lång tid bouppteckning och arvskifte tar beror dels på hur snabb du själv är och Skatteverkets handläggningstid. Det finns ingen bortre tidsgräns för när arvskifte måste vara klart. Undantaget gäller dock om den avlidne har en jordbruksfastighet. Då måste arvskifte ske inom fyra år från dödsfallet inträffade.

Den avlidna personens arvingar har rätt till 50% av all egendom. Med äktenskapsförord delas er egendom enligt vad ni har bestämt i förordet. Den avlidnes arvingar har rätt till all egendom som är den avlidnes enskilda egendom enligt äktenskapsförordet och hälften av makarnas giftorättsgods.

Vad gäller bostad (fastighet och bostadsrätt, inte hyresrätt) så kan den nya ägaren inte få tillträde förrän bouppteckningen är klar och registrerad hos Skatteverket. Däremot är det möjligt att tömma bostaden och lägga ut den för försäljning innan bouppteckningen är registrerad.