Dödsboanmälan

Det Till

Vi erbjuder ett komplett servicepaket för att hantera alla aspekter av ditt dödsbo i Göteborg. Vi strävar efter perfektion i varje aspekt av vårt arbete. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
När du behöver oss finns vi alltid tillgängliga. Är du redo att börja? Kontakta oss direkt för att prata om din Göteborgsfastighet.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Prissättning

Våra innovativa arbetsflöden och innovativa metoder gör det enklare än någonsin att förvalta en fastighet i Göteborg. Vi garanterar att dina värdefulla ägodelar kommer att säljas till bästa möjliga pris med vår expertis.
Prissättning
Städ

Städ

Oavsett storlek eller komplexitet kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov. Vårt främsta mål är att se till att du är nöjd.

Hämta Dödsbo Göteborg

Vi ger en skräddarsydd och personlig service för varje unik fastighet i Göteborg. Vårt engagerade och professionella team är redo att hjälpa dig med allt som har med dödsbon att göra.
Dö
Vi hanterar alla dödsbo med största diskretion och omsorg. Från det ögonblick du kontaktar oss om ditt Göteborgsgods kan du förvänta dig en öppen och direkt kommunikation.
Vilka Försäkringar Ska Tas Upp I Bouppteckning
Vi säkerställer att alla dokument är korrekta och att alla lagkrav uppfylls. Eftersom vi förstår och känner empati för din situation blir vi mer än bara ett företag.

Frequently Asked Questions

Den avlidna personens arvingar har rätt till 50% av all egendom. Med äktenskapsförord delas er egendom enligt vad ni har bestämt i förordet. Den avlidnes arvingar har rätt till all egendom som är den avlidnes enskilda egendom enligt äktenskapsförordet och hälften av makarnas giftorättsgods.

Vad gäller bostad (fastighet och bostadsrätt, inte hyresrätt) så kan den nya ägaren inte få tillträde förrän bouppteckningen är klar och registrerad hos Skatteverket. Däremot är det möjligt att tömma bostaden och lägga ut den för försäljning innan bouppteckningen är registrerad.

Pengar på bankkonton kan vara giftorättsgods och ska i så fall ingå i bodelningen, om det inte är så att något gör att pengarna är enskild egendom. Att endast en av makarna står på kontot ändrar inte faktum att pengarna på kontot fortfarande kan vara giftorättsgods.

Nja, innan du väljer att sälja bilen till en bilhandlare eller på egen hand måste du se till att bouppteckningen är genomförd. Bouppteckningen är nämligen till för att dokumentera den avlidnes alla tillgångar och skulder precis som de var vid dödsfallet.