Göteborg 1920

tömning dödsbo göteborg

Nordjouren är en partner som bryr sig. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Vi hanterar varje dödsbo med fullständig konfidentialitet och integritet.
Hör vad våra nöjda kunder har att säga om våra fastighetstjänster i Göteborg. Vi respekterar din integritet.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Dödsbo

Vi ser fram emot att hjälpa dig genom denna utmanande tid och göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt. Vårt omfattande paket av tjänster täcker alla aspekter av förvaltningen av ditt Göteborgsgods.
Dödsbo
Göteborg Dödsbo Tjänster Ab

Göteborg Dödsbo Tjänster Ab

Alla dina behov under ett tak. Genom vårt nätverk av partners kan vi erbjuda en rad olika tjänster relaterade till ditt dödsbo i Göteborg.

Dödsboet

Vi är engagerade i perfektion. Vår tjänst är skräddarsydd för varje enskild fastighet i Göteborg.
Dödsbo Rensning Göteborg
Dödsbo Rensning Göteborg
Ingen gillar att bli överraskad av oväntade kostnader. Din tillfredsställelse är vårt främsta mål.
Utfört Arbete
Behöver du snabb hjälp med ditt dödsbo i Göteborg? Nordjouren erbjuder snabb och pålitlig service när du behöver det som mest. Du kommer att känna dig som en del av familjen.

Frequently Asked Questions

Du får inte tömma ett dödsbo innan bouppteckning. Du får inte sälja, ta eller slänga något och det gäller även om alla arvingar är överens. Det är dödsboet som äger egendomen och att ta något skulle därför kunna räknas som stöld.

När bouppteckningen och den eventuella bodelningen är klar, så ska den dödas bank flytta över pengar till den eller de som ska ärva. Den person som har tillgång till kontona ansvarar för att arvet betalas ut. När du kontaktar banken behöver du ha arvskifteshandlingen som visar vem som ska ha pengar. 30 Sept 2022

En god man ska spara räkenskaper, verifikationer och andra handlingar som rör uppdraget till dess klagotiden på tre år gått till ända. Därefter ska dessa handlingar överlämnas till huvudmannen, ev ny god man eller huvudmannens dödsbo.

Utan en bouppteckning kan boets ställning förbli obekant och pengarna bli liggande kvar på banken.