Issuu

Skänka Dödsbo Göteborg

Oavsett storlek eller komplexitet kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Vårt främsta mål är att se till att du är nöjd.
Vi hanterar alla dödsbo med största diskretion och omsorg. Från det ögonblick du kontaktar oss om ditt Göteborgsgods kan du förvänta dig en öppen och direkt kommunikation.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Dodsbo Väst

Vi lovar fullständig sekretess för alla aspekter av det arbete vi utför med ditt Göteborgsgods. Varje fastighet är unik och därför erbjuder vi individuell rådgivning för att på djupet förstå din fastighet i Göteborg.
Dodsbo Väst
Röjning

Röjning

Vi tar hand om all packning och transport så att du kan koncentrera dig på dina prioriteringar. Nordjouren är mer än ett företag.

Eller

Vi ger en skräddarsydd och personlig service för varje unik fastighet i Göteborg. Vårt engagerade och professionella team är redo att hjälpa dig med allt som har med dödsbon att göra.
Får Man Köra En Bil Som Tillhör Ett Dödsbo
Får Man Köra En Bil Som Tillhör Ett Dödsbo
Vår tillgänglighet och support gör att du alltid kan nå oss när du har frågor eller behöver hjälp med ditt dödsbo i Göteborg. Vi är glada att kunna erbjuda dig en mängd olika tjänster som täcker allt som behövs för att förvalta en fastighet i Göteborg.
Måste Man Ta Upp Lösöre I Bouppteckning
När du behöver oss finns vi alltid tillgängliga. Är du redo att börja? Kontakta oss direkt för att prata om din Göteborgsfastighet.

Frequently Asked Questions

Det är tillåtet att köra en bil som tillhör ett dödsbo under en övergångsperiod, förutsatt att vissa villkor uppfylls. Men kom ihåg att övergångsperioden vanligtvis är begränsad till att endast täcka det som är nödvändigt för att hantera dödsboets angelägenheter.

Vi kan hämta möbler samt flyttkartonger med glas/porslin, husgeråd, böcker, el-artiklar, leksaker och tavlor som packats för att klara av frakt (se nedan våra rekommendationer för packning och sortering). Vi kan även hämta större mängder kläder och textil och tar även emot dödsbon.

Enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbund kostar en snittbegravning ca 27 000 kronor, då räknar man inte med gravsten, dödsannons och eventuella juridiska kostnader så som bouppteckning, bodelning och arvskifte. Begravningsbyråer tar vanligtvis en arbetskostnad på 5 000-15 000 kronor.

Hur lång tid bouppteckning och arvskifte tar beror dels på hur snabb du själv är och Skatteverkets handläggningstid. Det finns ingen bortre tidsgräns för när arvskifte måste vara klart. Undantaget gäller dock om den avlidne har en jordbruksfastighet. Då måste arvskifte ske inom fyra år från dödsfallet inträffade.