Dödsbabs

Hur Värderar Man Ett Hus Vid Arv

I vårt arbete tar vi alltid hänsyn till detta. När du är redo att starta processen finns vårt team här för att hjälpa dig. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Det kostar inte en förmögenhet att få hög kvalitet. Vi ser till att du får högsta möjliga pris för alla dina värdefulla föremål.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Kan Man Ge Bort Alla Sina Pengar Innan Man Dör

Ingen uppgift är för liten eller för stor för oss. Vi har utvecklat innovativa och effektiva processer för att göra fastighetsförvaltningsprocessen i Göteborg så smidig som möjligt.
Kan Man Ge Bort Alla Sina Pengar Innan Man Dör
Får Man Dra Av Kostnader För Begravning

Får Man Dra Av Kostnader För Begravning

Allt du behöver är under ett tak. Vårt team av erfarna experter väntar på att hjälpa dig med dina unika behov och önskemål.

Sterbhus

Vi garanterar det. När du väljer Nordjouren väljer du en partner som verkligen bryr sig.
Flyttbolag Göteborg
Flyttbolag Göteborg
Våra tjänster i Göteborg omfattar allt från juridiskt bistånd, till flytt och försäljning av egendom. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg.
Åke Lundin
Du behöver inte spendera en förmögenhet på tjänster av hög kvalitet. Vi är angelägna om att överträffa dina förväntningar när det kommer till ditt hem i Göteborg.

Frequently Asked Questions

Du får inte tömma ett dödsbo innan bouppteckning. Du får inte sälja, ta eller slänga något och det gäller även om alla arvingar är överens. Det är dödsboet som äger egendomen och att ta något skulle därför kunna räknas som stöld.

När bouppteckningen och den eventuella bodelningen är klar, så ska den dödas bank flytta över pengar till den eller de som ska ärva. Den person som har tillgång till kontona ansvarar för att arvet betalas ut. När du kontaktar banken behöver du ha arvskifteshandlingen som visar vem som ska ha pengar. 30 Sept 2022

En god man ska spara räkenskaper, verifikationer och andra handlingar som rör uppdraget till dess klagotiden på tre år gått till ända. Därefter ska dessa handlingar överlämnas till huvudmannen, ev ny god man eller huvudmannens dödsbo.

Utan en bouppteckning kan boets ställning förbli obekant och pengarna bli liggande kvar på banken.