Karl Johansgatan

Kan Man Ge Bort Alla Sina Pengar Innan Man Dör

Vår tjänst i Göteborg omfattar allt från juridisk assistans till försäljning och flytt av egendom. Vår förståelse för processerna och vår erfarenhet säkerställer att allt hanteras på ett empatiskt och professionellt sätt. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Frågor? Är du oroad? Är du oroad? Du kan alltid kontakta oss för din Göteborgsfastighet tack vare vår utmärkta kundservice. Vi hanterar dem med omsorg.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Vilka Problem Kan Uppstå Vid Bouppteckning

Om du är redo att komma igång kan vi hjälpa dig. Inga förseningar, bara resultat.
Vilka Problem Kan Uppstå Vid Bouppteckning
Ekonomiskt Bistånd

Ekonomiskt Bistånd

Vi strävar efter att möta och överträffa dina förväntningar på din Göteborgsfastighet. Tveka inte att ringa Nordjouren redan idag om du behöver en delägare i Göteborg som kan förvalta dödsboet.

Dig

Vi förstår att tiden kan vara avgörande när det gäller dödsbon i Göteborg. Vår unika insikt och expertis gör oss till det självklara valet.
Göteborgsdialekt
Göteborgsdialekt
Vi tror på transparens. Flytt och röjning av fastigheter kan vara en av de mest utmanande aspekterna av att förvalta en fastighet i Göteborg.
Hur Betalar Man Räkningar Från Ett Dödsbo
Du kommer att känna dig som om du är en del av vår familj. Din integritet är viktig för oss.

Frequently Asked Questions

Under uppsägningstiden är dödsboet skyldig att betala hyra precis som vanligt. Efterlevande make/partner/sambo har rätt att överta hyresrätten. Om det uppstår kostnader i samband med dödsfallet, exempelvis kostnader för sanering av hyresrätten, ska dödsboet stå för dessa kostnader.

Om en tillgång eller skuld har uppkommit efter dödsfallet, ska den inte tas med i bouppteckningen. Undantag gäller dock för begravningskostnader och bouppteckningskostnader. Efter att bouppteckningen har upprättats ska den avlidnes och boets skulder betalas.

Från och med det fjärde året efter dödsfallsåret betalar dödsboet statlig inkomstskatt med 20 procent på hela den beskattningsbara förvärvsinkomsten, det vill säga även på inkomst som understiger den nedre skiktgränsen för statlig skatt. Bostad som finns i döds-boet räknas som näringsfastighet eller näringsbostadsrätt.

Det är tillåtet att köra en bil som tillhör ett dödsbo under en övergångsperiod, förutsatt att vissa villkor uppfylls. Men kom ihåg att övergångsperioden vanligtvis är begränsad till att endast täcka det som är nödvändigt för att hantera dödsboets angelägenheter.

Vi kan hämta möbler samt flyttkartonger med glas/porslin, husgeråd, böcker, el-artiklar, leksaker och tavlor som packats för att klara av frakt (se nedan våra rekommendationer för packning och sortering). Vi kan även hämta större mängder kläder och textil och tar även emot dödsbon.